Reservaties

Opgelet: No Worries is gesloten voor jaarlijks verlof vanaf maandag 5 september tot en met dinsdag 20 september. We ontvangen jullie graag terug bij No Worries vanaf woensdag 21 september.

Gelieve via onderstaand document uw reservatie te willen doorgeven. Vergeet zeker niet om alle nuttige informatie door te geven zodat we jullie een optimale service kunnen bezorgen. Vb. speciale dieet verzoeken, aantal baby’s / peuters / kleuters en of een kinderzitje nodig is, rolstoelgebruikers, …

Reservaties voor dezelfde dag OF de volgende dag uitsluitend telefonisch doorgeven aub. 0495 38 87 14. Wij zien de reservaties via onderstaand document pas ’s avonds laat. Hou er rekening mee dat wij op zaterdag ochtend en zondag ochtend niet altijd in de mogelijkheid verkeren om de telefoon onmiddellijk te beantwoorden. Bel dan even later terug.

Op zaterdag en zondag beperken we de grootte van de groepen tot maximaal 12 zitplaatsen en dit omdat het anders moeilijk wordt om een optimale service te leveren voor ALLE klanten

Een reservatie is pas definitief nadat u van ons een mailtje en berichtje hebt ontvangen waarop de bevestiging wordt medegedeeld. Het is daarom belangrijk om het juiste gsm-nummer in te vullen, inclusief de landcode. No Worries houdt GEEN data bij en zal nooit de verstrekte informatie delen of gebruiken voor nieuwsbrieven e.d.

Op zaterdagochtend tot 14 uur en zondagochtend tot 14 uur wordt er voor elke reservatie een tijdsblok van 1,5 uur voorzien. Had u graag wat meer tijd gehad vermeldt dit dan bij uw reservatie. In de mate van het mogelijke zullen we proberen te voldoen aan jullie verzoeken.

Voor gezelschappen vanaf 8 personen werken we met aangepaste formules voor het hele gezelschap, vraag er naar.

=

Alle velden aangeduid met * zijn verplichte velden. Deze data worden niet bijgehouden en enkel gebruikt om de reservatie te bevestigen of om bijkomende informatie te vragen. No Worries gebruikt deze informatie nooit voor commerciële doeleinden (nieuwsbrieven, promo's, ...)


Hier kan je ons vinden

No Worries
Kribbestraat 20, Antwerpen (’t Eilandje)
BTW: 0630.820.494

Openingsuren

woensdag- vrijdag: 10.00 – 17.00

zaterdag – zondag: 9.00 – 17.00 uur
maandag-dinsdag: gesloten

Liever betaalkaarten dan cash

Telefoonnummer Koen: +32 495 38 87 14
E-mail: info@noworriesantwerpen.be