De wondere wereld van No Worries

No Worries Antwerpen is het tweede thuis van Ann en Koen. Koen, Ann en hun kinderen hebben onder andere in Ghana, Vietnam en Ivoorkust gewoond omdat Koen daar zijn werkplek had. In de bibliotheek vind je nog wel enkele verwijzingen naar hun reizen. No Worries is dan ook hun antwoord op het hectische beroepsleven dat ze hiervoor geleid hebben. Een plek om tot rust te komen maar ook een plek om iets nieuws te proberen. Niet voor niets is de No Worries leuze: Niks moet, niksen mag!!!

No Worries is een plek waar je je welkom voelt, waar je nieuwsgierig kan zijn en je verhaal kan delen. Dat is No Worries. Je bent er welkom voor een latte, Chai, No Worries Ice Tea, ijskoffies, No Worries limonades of een thee, een babbel, een salade, een boke. Kruip in de bank met een boek, een glaasje wijn en een gebakje. Of ontspan samen met vrienden of familie.

Om je thuis te laten voelen…..

Wifi is gratis, van goede kwaliteit en voor iedereen. Ideaal om van No Worries je gezellige werkplek of studieplek te maken

Ontbijten, de hele dag – elke dag Niets beter om je dag te beginnen of voort te zetten met één van de No Worries ontbijten. Elke dag, de hele dag. Koen en Ann weten ook wel dat niet iedereen een ontbijt in de ochtend neemt. Voor sommigen begint de ochtend gewoon wat later op de dag. Niks mis mee, toch?

Voor de allerkleinsten – Er is een babyverschoontafel aanwezig aan de damestoiletten. Vraag gerust een kinderzitje als de kleintjes mee aan tafel willen gaan. Ook de papjes en melkjes warmen we met alle plezier voor jou op.

Toegankelijkheid – No Worries is volledig toegankelijk voor mensen met een rolstoel en dus ook makkelijk voor de buggy’s en de kinderwagen. Er is ook een toilet voor mensen met een fysieke beperking.

Ann en Koen
Ann en Koen